سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هر که ما اهل بیت را دوست بدارد و محبّتما در دلش تحقّق یابد، چشمه های حکمت بر زبانش جاریمی شود. [امام صادق علیه السلام]

منطقه و بیداری اسلامی

 
 

حضرت محمد تجسمی بسیار ارزشمند خداوند به انسان

 

حق تعالی آن عزیز ارزشمند و با برکت را از میان امّی ها برانگیخت اما بشر تا ابد در مقابل علم خدادادی او اُمّی است، سلام و صلوات بر مولود مبارکی که با آمدنش شعر بشریت شعور پیدا کرد، بت پرستی و شرک از ساحت بشریت زدوده گشت، شعله های هزار ساله شرک نابود شدند و طاق های بلند و ترسناک فرو ریختند.

فقط یکی از بزرگترین دستاوردهای حضرت ختمی مرتبت حضرت محمد مصطفی (صل اله علیه و آله و سلم) آزاد کردن و جهانی کردن نعمتِ بزرگ خواندن و نوشتن و عالم گیر کردن علم و دانش در جهان آن زمان برای همه مردم عادی بود.

مردمی که قبل از آن حق خواندن و نوشتن نداشتند و بعد از آزاد کردن خواندن و نوشتن بود که بعد از مدت کوتاهی دانشمندان و اندیشمندان و شاعران و فرهیختگان ما بوجود آمدند.

اگر الان میلیاردها انسان عشق به حضرت محمد (ص) را در دل دارند به این خاطر است که آن بزرگوار هیچ وقت از شمشیر برای پیشبرد کارهایش استفاده نکرد و امروز هیچ پادشاه و امپراطوری قدرتمندی در تاریخ جهان نیست که همچون آن عزیز مورد اطاعت و احترام قرار گرفته باشد.

آن بزرگوار مُصلحی جهانی، یاور یتیمان، حامی بردگان، آزاد کننده زنان، آزاد کننده علم و دانش و فراگیر کردن آن و مبارزه در راه عدالت برای رفاه، امنیت و سعادت بشریت بود، او عرش نشینی بود که آمده بود تا فرش نشینان را با خود به عرش ببرد.

شخصیت حضرت محمد (صلوات اله علیه) و تعالیم حیات بخش آن بزرگوار ، تجسمی عینی و زنده از برکت بسیار ارزشمند خداوند بر انسان است، و این وجود حضرت محمد مصطفی (ص) آن یگانه عالم است که عصاره خلقت و قاموس تمامی ارزش هاست، که خداوند رحمان به برکات آیات انسان ساز قرآن و دین مبین اسلام آن بزرگوار را به مسلمانان و به بشریت اهدا کرده است.

ولادت حضرت محمد (صل اله علیه و آله و سلم) انفجار نور بود و خداوند در عالم وجود موجودى کامل ‌تر از حضرت محمد (ص) نیافریده است و این حضرت محمد (ص) بود که تحسین پرودگار را برانگیخت : انک لعلی خلق العظیم .

از زمان آدم ابو البشر تا زمانی که اسرافیل در صور بدمد کسی به منزلت حضرت محمد (صلوات اله علیه) نمی رسد و وجود اقدسش یگانه منبع فیض است و منجی آدمیان از ظُلماتِ جهل.




.


» داریوش احمد رضا بهمنیار
»» نظرات دیگران ( نظر)





بازدیدهای امروز: 64  بازدید

بازدیدهای دیروز:38  بازدید

مجموع بازدیدها: 387369  بازدید


» ?پیوندهای روزانه «
» لینک دوستان من «
» لوگوی دوستان من «
» فهرست موضوعی یادداشت ها «
» آرشیو یادداشت ها «
» اشتراک در خبرنامه «